Ledenpartijen verslagen

Partuur Marco Damstra zegeviert op Gebr. Sikmapartij

IJlst, met de Gebr. Sikma installatietechniek partij start het veldseizoen van Kv Nye Moed uit IJlst. Met 9 parturen op de lijst en een harde wind zou het een mooie kaatsmiddag worden. Het was tot slot het partuur van Marco Damstra, Nienke Luinenburg en Frans v/d Werf wat met de kransen naar huis zou gaan. In een viertal zwaar bevochten wedstrijden bleken zij de sterksten van de dag. In de eerste omloop speelden zij 5 - 4, in de tweede omloop 5 - 5 6 - 4. En in de halve finale ook 5 - 5 6 - 4, deze partij viel de winst door de kaats slechts met twee centimeter te passeren. In de finale tegen het partuur van Nico de Boer, Peter van der Goot en Wytze van der Zee wisten ze na een 3 - 1 achterstand het tij te keren. En wisten op een stand van 5 - 4 6 - 4 de winst zeker te stellen.
De verliezers finale zou wat sneller gaan Folkert Koopmans, Marten Zijlstra en Cock van Zanten stoomden over het partuur van Ludo Brink, Wouter van der Goot en Lieuwe Bergstra heen. En op 5 - 1 6 - 2 was de overwinning voor Folkert Koopmans c.s. En hiermee zijn zij voor een jaar de trotse bezitter van de Sikma wc brillen. De kransen van de verliezersronde.
De fles berenburg voor de Fierste Boppeslach was voor Folkert Koopmans met een bal van 33 meter over de boven was de fles voor hem.

Uitslag.
Winnaarsronde
1e Marco Damstra, Nienke Luinenburg en Frans van der Werf
2e Nico de Boer, Peter van der Goot en Wytze van der Zee

Verliezersronde
1e Folkert Koopmans, Marten Zijlstra en Cock van Zanten
 

terug naar het overzicht